Ljubavna magija
September 29, 2023, 09:12:48 pm
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Welcome to SMF For Free
 
  Home   Forum   Help Search Gallery Links Staff List Login Register  

Kako prepoznati crnu magiju

+-+-
+-User
Pages: [1]
  Reply  |  Print  
Author Topic: Kako prepoznati crnu magiju  (Read 1177 times)
maria
Newbie
*
Posts: 3


View Profile
Badges: (View All)
« on: August 29, 2015, 01:29:37 am »
Reply with quoteQuote

Detekcija problema

Najteži problem predstavljaju prokletstva i uroci. To su vrlo snažni atraktori postavljeni od jedne ili više osoba koje privlače velikom silom, a budući da su fokusirani baš na nas i sva njihova snaga je okrenuta protiv naše sreće. Riješiti ih se zaista može na brojne načine. Često imaju svoje materijalne nositelje, tj. simbole, poput talismana ili simbola ispisanih na pergamentu, drvetu, papiru i metalu. Svima je poznato kako takav objekt treba uništiti. No ukoliko to učinimo samo na fizičkom nivou - spaljivanjem ili bacanjem u ponore, rijeke i tome slično - nećemo ništa postići. Pored materijalnog djelovanja potrebno je i psihičko, jer takvi su objekti oformljeni i u astralnom svijetu, i najčešće djeluju upravo preko njega. Tako treba prilikom uništavanja uvijek zamišljati njegovo svijetlo koje poput sfere okružuje predmet. Zatim zamislimo kako se to svijetlo odvaja od predmeta i odlazi postupno se rasplinjujući sve dalje i dalje. Nakon toga treba ne samo uništiti predmet već i sebi samome sugerirati kako su svi problemi njime prouzročeni nestali. Time ćemo izbjeći nastajanje novog žarista atrakcije u sebi samima, a što se često događa jer energija koja je uložena u predmet još uvijek jedno vrijeme ima svijest i nastoji se zatvoriti unutar našega psihičkog sklopa.

Ukoliko atraktor ima svoga predstavnika u materijalnom svijetu, potrebno ga je uništiti na višim planovima na taj način što ćemo sakupiti što je moguće više informacija o samom postupku koji ga je stvorio, i neprekidno zamišljajući određeni scenarij, sugerirati njegovo uništenje. Za one naprednije koji uspješno izvode astralnu projekciju, moguće je otići direktno do objekta atrakcije koji u astralu postoji kao larva prikačena za našu auru i uništiti ga. Možemo se poslužiti i drevnim magijskim oruđima poput Paracelzusovog trozupca kojim ubadamo larve prikačene za našu auru. Zaista je velik izbor metoda uništenja nametnutih atraktora, i svi oni u pravilu djeluju, ukoliko su potpomognuti odgovarajućim psihičkim raspoloženjem.
Report Spam   Logged

Share on Facebook Share on Twitter

magija
Administrator
Newbie
*****
Posts: 3


View Profile
Badges: (View All)
« Reply #1 on: October 21, 2015, 12:27:10 am »
Reply with quoteQuote

Osobu "pod dejstvom" prate izraziti simptomi crne magije. Postaje agresivna, uznemirena i plašljiva. U svakom slučaju – stalno je prati neki unutarnji nemir. Burno reagira na kritičke primjedbe, štoviše i sama je katkad nezadovoljna sopstvenim ponašanjem, te se silno nervira zbog toga. Cesti strahovi ne dopuštaju normalan razvoj a to se snažno odražava na psihu, iz čega nastaju fobije, bolesti ili nakaradno ponašanje, pa osoba nad kojom je dejstvo crne magije postaje gruba i agresivna, te otvoreno iskazuje gadjenje i netrpeljivost prema nekim bliskim ljudima.
Report Spam   Logged


Pages: [1]
  Reply  |  Print  
 
Jump to:  

+-Recent Topics
Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy